R10’a Nasıl Üye Olunur ? R10.net Davetiye 2023

Hafsa Koçak

Updated on:

r10'a nasıl üye olunur

R10’a Nasıl Üye Olunur ? R10.net Davetiye

R10, 26 Şubat 2005 tarihinde kullanıcılara sunulan Türkiye’nin en büyük webmaster formudur. R10 sistemine üye olduktan sonra birçok şeyi yapabilirsiniz. Üye olmak için iki yöntem kullanılıyor. E-posta adresi ile kayıt ve davetiye kodu ile kayıt.

R10’da Neler Yapılır?

Google Adsense ile ilgili bütün merak edilenler sorulabiliyor. Sorular konu açarak soruluyor, bilgili ve ilgili üyelerin cevabı bekleniyor.

Bir site sahibiyseniz uzman kişilerle çalışıp sitenizin en üst sıralara çıkmasına yardımcı olur.

Sosyal medya hesaplarınıza beğeni, takipçi ve yorum alabilirsiniz.

Web siteniz için tanıtım yazısı, link ve reklam ihtiyacınız varsa bunları R10 ile karşılayabilirsiniz.

Logo, banner gibi işlemleri ücretli olarak yaptırabilirsiniz.

Üyeler tarafından satılan ikinci ürünleri satın alabilirsiniz.

Kupon satışının yapıldığı kısımlardan bazı sitelerin indirim kodlarını uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.Eğer R10’a nasıl üye olunur diyorsanız buyrun açıklayalım.

R10’a Nasıl Üye Olunur ?

R10 Yönetiminden Davetiye İsteyerek

R10’a üye olmak için site uzantılı mailiniz olması gerekiyor. Özellikle her zaman kullandığınız bir sitenin mail hesabı olursa daha iyi olur. Mail hesabının ad, soyadı şeklinde olması şart değil. Mail hesabından sonra kendinizi tanıtmanız gerekiyor. Yönetici güvenini kazanmak burada önemli bir noktadır. Burada cep telefonu gibi sizden istenen iletişim bilgilerinin doğru olarak verilmesi gerekiyor. İstenilen bilgilerin verilmesinden sonra neden üye olacağınızı açıklamanız gerekiyor. En son kısımda referans olarak gösterebileceğiniz bir şeyler varsa göstermeniz gerekiyor. Bu referans bir web site ya da bir proje olabilir. Başvuru işleminiz bittikten sonra site birkaç gün içerisinde size dönüş yapacaktır.Yönetimden davetiye talebinde bulunmak için R10 Davetiye linkine tıklayınız.

Forum Üyelerinden Davetiye Alarak

R10’a davetiye ile üye olmak için bir davetiye koduna sahip olmanız gerekiyor. Bu davetiye kodu R10 sitesine üye olmuş ve belirli bir süre bu siteyi aktif olarak kullanmış olan kişilerden alınabiliyor. Bu kullanıcılar bir arkadaşıma referans oluyorum şeklinde davetiye paylaşımı yapabiliyorlar. R10 sitesi bu davetiyeleri başka sitelerde ilan vererek satmaya çalışan kişileri onaylamıyor. Bu tarz girişimlerde bulunulduğu zaman hem satan hem de davetiyeyi alan kişiler için bazı işlemler uygulanıyor. Davetiyeyi satan kişinin üyeliği iptal ediliyor, alan kişinin ise üye olmasına izin verilmiyor.

İlginizi Çekebilir:   Youtube'dan Nasıl Para Kazanılır ? Youtube'dan Para Kazanma - Youtube Para Kazanma Aktif Etme

Yorum yapın