Telefon İçin En Popüler Ücretsiz Slayt Uygulamaları

dogukan

Updated on:

telefondan-slayt-yapma-uygulamalari

Cep telefonları için özel olarak geliştirilmiş popüler slayt uygulamaları sayesinde sizler de slaytlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Dünya üzerinde cep telefonu üzerinden slayt yapmak için kullanılan en iyi uygulamaları sizler için bir araya getiriyoruz.

Cep telefonları günler geçtikçe bilgisayarların yerini almaya devam etmekte. Bilgisayarımızda gerek iş, gerekse eğitim almak için kullandığımız slayt uygulamalarını dahi telefonlarımızda kullanmaya başladık.

Ücretsiz Telefon Slayt Uygulamaları

Cep telefonlarından slayt yapmak isteyenler için cep telefonundan slayt yapma programları, cep telefonundan nasıl slayt yapılır ve telefondan slayt yapma uygulamalarını sıralıyoruz. Yapacağımız sıralama tamamen karışık şekilde olup uygulamaların performansına göre seçmek sizlere kalmıştır.

cep-telefonu-slayt-uygulamalari
Cep Telefonu Slayt Uygulamaları

Cep Telefonu Slayt Uygulamaları

  1. Microsoft Powerpoint: Bilgisayarımızda kullanmaya alışık olduğumuz Powerpoint hem Android hem de Ios işletim sistemine sahip cihazlar için de sunum uygulaması geliştirmiş durumda. Android ve App store üzerinden uygulamayı indirerek rahatlıkla sunumlarınızı yapabilirsiniz.
  2. Google Slaytlar: Google firması tarafından geliştirilip tasarlanan Google Slaytlar, daha çok slayt kullanmayı basitleştirmek ve işini hızlıca halledip slaytları göndermek üzere hazırlanmış bir uygulamadır. Google Slaytları kullanarak cep telefonunuzdan slayt yapabilirsiniz. Google Slaytlar Google Play ve App Store üzerinde bulunmaktadır.
  3. Scoompa Video Slayt Gösterisi ve Video Düzenleyici: Özel bir şirketin geliştirdiği Scoompa Slayt Programı, şu anda sadece Android işletim sistemine sahip telefonlar üzerinden slayt yapmaya yarayan slayt programıdır.
  4. Müzikli Slayt Yapma Programı: İsminde de anladığınız kadarıyla müziklerle birlikte slayt yapmamıza yardımcı olan Müzikli Slayt Yapma Programı, cep telefonlarınızdan rahatlıkla müziklerle birlikte slayt yapmanıza yardımcı olmaktadır.
  5. Slideshow Maker: Özellikle yine Android cihazlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz slayt yapma uygulamasıdır. Bu uygulama ile seçtiğiniz görsel, video veya ekran görüntüleri ile slayt yapabilirsiniz.

Iphone Telefonlardan Slayt Yapmak

Iphone telefonlarınızdan slayt yapabilmek için öncelikle Iphone slayt yapma programına ihtiyaç duyacaksınız. Bu programları yukarıda hazırladığımız listedeki isimler arasında seçerseniz Iphone üzerinden rahatlıkla slayt yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:   iOS'da Photoshop App - En İyi Fotoğraf Uygulamaları iPhone
iphone-telefonlardan-slayt-yapmak
Iphone Telefonlardan Slayt Yapmak

Tabletten Slayt Yapmak

Tabletler de Android işletim sistemine sahip olduğundan dolayı aynı cep telefonundan slayt yapar gibi slaytlarınızı Google Play Store üzerinden indirip rahatlıkla yapabilirsiniz.

Telefondan Nasıl Slayt Yapılır?

Telefonunuza slayt programını indirdiniz ancak nasıl slayt yapılacağını bilmiyorsanız Telefondan Slayt Yapmak isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

Yorum yapın