En İyi Blog Siteleri – En Çok Okunan Bloglar

Hafsa Koçak

Updated on:

En Çok Okunan Blog Siteleri

En İyi Blog Siteleri – En Çok Okunan Bloglar

Herkese merhaba güzel mi güzel bir listeyle karşınızdayız.Bu yazımızı baştan sona okuyan biri “En iyi blog siteleri hangileri ?” “En iyi blog siteleri isimleri neler?” “En iyi blog siteleri örnekleri hangileri?” gibi sorulara cevap bulabilir.

Listemizin konusu en iyi blog siteleri veya en çok okunan bloglar.Bu listeyi hazırlarken en iyi kime göre veya neye göre en çok okunan ? Sorularını duyar gibiyiz.Blogları kendi araştırmalarımız sonucu karşımıza çıkan bloglardan ve Yazarkafe’de gördüğüm bloglardan oluşturduk.Kendi araştırmalarımız derken bahsettiğim şey bir hatayla karşılaştığımda veya bir bilgi için Google’a danıştığımda karşımıza çıkan blog siteleri.

Bunlardan iyi veya daha çok okunan blog siteleri olabilir mi? Evet olabilir.Bu tamamen bizim kişisel görüşümüze göre hazırlanmış bir liste.Liste sıralamasında herhangi bir kriter yoktur.

Bu listeyi hazırlamamın sebebi sizin de araştırmalarınızı daha çabuk sonuca vardırmak veya okunası bir blog bulmanız.Lafı fazla uzatmadan kendime göre en iyi blog siteleri listesine geçelim.Guzelfikir.com’a göre ;

En İyi Blog Siteleri – En Çok Okunan Blog Siteleri

En Çok Okunan Blog Siteleri En İyi Blog Siteleri 

1.Gezilesiyer.com

En iyi blog siteleri listesinin ilk sitesi bizim de okuyup faydalandığımız bir site.İçinde bir sürü gezilmesi gereken yerleri gösteren ve bu yerlere rehberlik sunan bir site.Gezmeyi,dolaşmayı seviyorsanız mutlaka siteye uğramanızı tavsiye ederim.Sadece tek bir şehir değil hemen hemen tüm şehirlerin gezilmesi gereken yerleri hakkında bilgi edenebilirsiniz.

2.Ademocut.com

İçerisinde binlerce makale bulabileceğiniz bir teknoloji blog sitesi.İnternet aleminde başlı balına hatalar , uygulamalar mevcut.Bunlar hakkında sayısız bilgiler barındıran bir site.Bizi en çok şaşırtan site içindeki makale sayısı.Ademocut.com ‘da bana göre bilinmesi gereken teknoloji bloglarından biri.

İlginizi Çekebilir:   Blog Yazarak Para Kazanmak - Blogdan Para Kazanmak

3.Fundalina.com

Eğer teknoloji kategorisinde sürekli arama yapan biriyseniz Fundalina.com ‘u mutlaka görmüşsünüzdür.Sadece teknoloji ile sınırlı kalmayan blog genel-kültür , film , sosyal medya ve daha birçok kategoride de etkin.Özellikle özgün içeriklerini sevdiğimiz blogu incelemenizi öneririm.

4.Hizliadam.com

En sevdiğimiz blog sitelerinden bir tanesi.Blog konusu olsun pazarlama ve markalaşma olsun çok faydalandığımız bir blog sitesi.Kategorileri söylediklerimle sınırlı değil.Blog sahibi de çok iyi biri onca yoğunluk arasında mail üzerinden bir şey sorduğunuzda geri cevap alabiliyorsunuz.Hizliadam’ı takip edin ettirin 🙂

5.Seohocasi.com/blog

İnternette siteniz için seo hakkında bir şeyler aratıyorsanız Seohocasi.com’u mutlaka görmüşsünüzdür.Seo konusunda kaliteli ve anlamlı içerikler sunan bir blog sitesi.Zamanında faydalanmışlığımız var kendilerine buradan teşekkür ediyoruz 🙂

6.Wpmavi.com

Bizim için en çok övgüyü hakeden bloglardan birisi.Yazıların uzunluğu ve kalitesi tartışmasız.Siz okurken yorulabilirsiniz fakar Wpmavi blog yazarı yazarken yorulmuyor 🙂 WordPress hakkında hemen hemen her şeye ulaşabileceğiniz bir blog sitesi.

7.Sadriercan.com

WordPress ve internet ipuçları hakkında çok yararlı bilgiler edinebileceğiniz bir blog sitesi.Blog içinde ücretsiz eğitim setleri mevcut.Blog sitesine göz atmanızı öneririm.

8.Aorhan.com

Teknoloji diyince aklımıza gelen ilk blog sitelerinden bir tanesi.Teknoloji konusunda özgün ve kaliteli içerik bulmak istiyorsanız, Aorhan.com’u okumanızı tavsiye ederim.

9.Teknoseyir.com

Türkiye’nin en popüler teknoloji bloglarından birisi.İçerisinde yüzlerce özgün makale barındırıyor.Teknoloji ve internet ile ilgilenen biri mutlaka teknoseyir adını duymuştur.Teknoloji konusunda kaliteli sitelerden birisi.

10.Guzelfikir.com

En iyi bloglar listesine Guzelfikir.com’u eklemezsek olmazdı 🙂 Her kategoride özgün içerik bulabileceğiniz sitemizde yeni güncelleme sayesinde üyelikler aktif oldu.Hemen ücretsiz üye olarak siz de sitemizde içerik üretebilir takipçi sistemiyle yazılarınızı okuyan takipçiler kazanabilirsiniz.

11.Erbilen.net

Yazılım konusuna meraklıysanız mutlaka tanışmanız gereken blog sitesi.Özellikle php konusunda çok yararlı yazılar ve videolar yayınlayan Tayfun Erbilen büyük bir övgüyü hakediyor.

İlginizi Çekebilir:   Kişisel Blog Nedir ? Kişisel Blog Açma Rehberi

12.22Dakika.org

Bize göre gelmiş gemiş en kapsamlı dizi tanıtım blogu.Her türlü dizi hakkında bilgi alabileceğiniz büyük bir arşive sahip ve arşivini her gün büyüten bir blog sitesi.Eğer bir dizi severseniz mutlaka 22Dakika.org’u takip edin.

13.Spaksu.com

Tasarım , teknoloji , dizi-film konusunda yüzler farklı ve özgün içerik bulabileceğiniz bir blog sitesi.Bizim de severek okuduğumuz bloglardan biri.Özellikle logoların gizli şifreleri tarzı bir yazısını çok sevmiştik.İncelemenizi öneririz.

14.Ceply.net

Telefon , android ve diğer teknoloji kategorilerinde oldukça başarılı ve kaliteli içerik üreten bir site.Eğer android sorunları ile arama yaptıysanız karşınıza çıkması olası.Okuyucunun dilinden anlayan bilgi edindiğimiz bir blog.

15.Kelimelerbenim.com

En iyi blog siteleri listesinin sonuna geldik.Listenin son ismi kişisel bloglar arasından takip edebildiğimiz bloglardan birisi.Yazım dili ve okuyucusuna bir şeyler anlatma konusunda gayet iyi bir blog.Takip edip incelemenizi öneririm.

Önemli Notlar

1# İlk paragrafta da bahsettiğimiz gibi sıralama konusunda kriter yoktur.Tamamen kişisel olarak bildiğimiz sevdiğimiz ve hit alan blogları paylaşmaya çalıştım.

2#Buradaki en iyi blog siteleri listesinde yer alan blog siteleri haricinde daha iyi blog siteleri mevcut olabilir.İnternet üzerindeki her blog sitesini takip edemeyeceğimden dolayı listeye ekleyemedim.Bu yüzden listede olmayan kaliteli ve ünlü blog sitelerinden şimdiden özür diliyoruz.

3#Listedeki blog siteleri güncelleğini kaybedebilir.Zamanla listeye yenileme yapılacaktır.Eğer listeye girmek isterseniz yorumlar kısmından belirtmeniz yeterli.Gerekli görülürse listeye ekleme yapabiliriz.

Yorum yapın