Evde İnternet Üzerinden Para Kazanmak – Evde İş Fikirleri

dogukan

Updated on:

Evde-internet-uzerinden-para-kazanmak

Evde internet üzerinden para kazanmak, evden çalışarak para kazanmak, internetten para kazanma içeriklerinin tamamını bu yazımızda bulabilirsiniz. İyi okumalar!

Ne iş yapıyorsun diye sorduklarında, cevap vermesi çok güçtür. Konunun özünü ve içeriğini bilmeyenler için, anlatılması ve izah edilmesi zor bir durumdur. Tamam, evde çalışarak para kazanıyorsun ama nasıl?

Bu sorunun cevabını karşı tarafın algılayabilmesi için, az buçuk interneti tanıması ve ne kadar engin ve sınırsız bir kaynak olduğunu bilmesi gerekir. Evde internetten para kazanmak çok zor bir işlem değildir.

Aksi halde izahatı zordur. Genelde bu tür insanları “ işsiz ve işe yaramaz “ olarak bilirler. Ne iş yapıyorsun sorununa almak istedikleri cevap, aslında ücretli ve itibarlı bir işte çalışıyor olmaktır.

Oysa evde internetten para kazanmak olayına vakıf olmadıkları ve bu işlerden kazanılabilecek olan miktarın, en itibarlı işte çalışarak kazanılabilecek ücretin 3-4 katını kazandığını bilseler, bakış açıları çok daha farklı olurdu.

Günlük 50-60 liraya günde 15 saat çalışan mevsimlik tarım işçileri, aylık 1600 liraya günde en az 12 saat çalışan asgari ücretliler, 4 sene üniversite okuyup meslek sahibi olan ve ayda 2000-2500 lira kazanan çalışanlar için hayat elbette çok zordur.

Nisan 2018’de açıklanan ve 4 kişilik bir aile için belirlenen açlık sınırının 1650 lira olduğunu düşünürsek, günümüz ekonomik koşullarının gerçekten çok zor olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Bundan 15 sene önce, birileri çıkıp size “evde internetten para kazanmak“ yollarının açılacağını ve birçok insanın artık evden çalışabileceğini söyleseydi, buna inanmak çok güç olurdu.

Açıkçası biz de olayın bu derece yaygınlaşacağını tahmin edemezdik, itiraf edelim. İsterseniz gelin hep birlikte, yavaş yavaş konuya girelim ve evde internet üzerinden para kazanma yollarının detaylarını inceleyelim.

Evde İnternet Üzerinden Para Kazanma Yöntemleri

Bu içerikte aşağıda size vereceğim Evde internetten para kazanma yöntemleri sırasıyla şu şekildedir;

  • Web sitesi yaparak evde internetten para kazanmak.
  • Makale yazarlığı yaparak evde internetten para kazanmak.
  • Tercüme ve çeviri yaparak evde internetten para kazanmak.
  • Özel ders vererek evde para internetten para kazanmak.
  • Adsense ile evde para internetten para kazanmak.
  • El işi yaparak evde para kazanmak.
  • El sanatları yaparak evde para kazanmak.
  • Blog ve içerik yazarlığı yaparak evde para kazanmak.
  • Domain ticareti yaparak evden para kazanmak.
  • Sosyal medya reklamcılığı yaparak evde para kazanmak.
  • Kripto borsası ile evde para kazanmak.
  • Oyun oynayarak evde para kazanmak.
  • Sanal asistanlık yaparak evde para kazanmak.
  • Forum yöneticiliği yaparak evde para kazanmak.
  • Youtuber olarak evde para kazanmak.
  • Yurt dışına ürün satarak evde para kazanmak.
  • Satış ortaklığı – affiliate marketing ile evde para kazanmak.
  • Dropshipping ile evde para kazanmak.
  • Veri girişi yaparak evde para kazanmak.
  • Aracılık yaparak evde internetten para kazanmak.

Karşınızda 2 seçenek bulunmaktadır. Bir tanesi biraz tecrübe, biraz donanım ve biraz yetenek isteyen işlerdir. Diğeri ise her hangi bir olağanüstü özellik gerektirmeyen, sadece bol zaman ve biraz dikkat gerektiren işlerdir.

Aşağıda listesini vereceğimiz işler size, evde internet üzerinden para kazanma yollarını öğretecektir. Her bir başlığı detaylıca ele alacağız. Bazı işlerde İngilizce dili gereklidir. Listeden kendinize en uygun bir veya birden fazla seçeneği seçip, işe koyulabilirsiniz. Başlıyoruz!

internetten-evde-para-kazanma-yontemleri
İnternetten Evde Para Kazanma Yöntemleri

Evde Çalışarak Nasıl Para Kazanabilirim?

Evde internetten para kazanmak

Web Sitesi Yaparak Evde Para Kazanma

Biraz tecrübe, biraz donanım ve biraz yetenek gerektiren işler diye yukarıda bahsettiğimiz kategorinin en başında gelmektedir. Web sitesi yaparak evde para kazanabilmeniz için, bu saydığımız özelliklere sahip olmanız gerekir.

Çünkü bu tamamen teknik bir konudur. Herkesin yapabileceği bir iş değildir. Eskiden webmaster olmak ( webmaster: web sitesi tasarlayan kişi ) için bir sürü kod bilgisi bilmek, üst düzey yazılım bilgisine sahip olmak ve ayrıca grafik bilgisine de sahip olmak gerekirdi.

Ancak tasarım araçlarının gelişmesi ile beraber, webmasterların iş yükü de hafifledi ve bu meslek büyük ölçüde kolaylaştı.

Artık tek tuşa basarak, harikalar yaratan görsel web siteleri kurulabiliyor ve hatta yayınlanabiliyor. Bu işi kolaylaştıran ücretsiz sistemlerin ortaya çıkması ile bu konuda az da olsa bilgisi olan herkesin yapabileceği bir iş haline geldi webmasterlık.

WordPress, Opencart, Joomla, Drupal, Weebly gibi onlarca ücretsiz yazılım ile dakikalar içerisinde bir birinden güzel web siteleri kurabilirsiniz.

Bu bahsi geçen yazılımlar tamamen ücretsiz olup, çok fazla teknik kod bilgisi gerektirmeyen sistemlerdir. Tabi yine de, hiçbir bilgisi olmayanların yapabileceği işler değildir.

En azından mantığını kavrayabilecek kadar işin içinde olmanız gereklidir. Tüm bu bilgi ve donanıma sahipseniz, kendi işinizi yapabilir ve müşterilerinizi forumlardan veya freelance sitelerden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Emin olun ücretli çalışacağınız ve yoğun mesai harcayacağınız bir işten çok daha fazlasını rahatlıkla kazanabilirsiniz.

Freelancerler için en iyi freelancer sitelerini bulmak istiyorsanız En Popüler Freelancer Siteleri isimli makalemizi okuyabilirsiniz.

websitesi-yaparak-para-kazanma
Web Sitesi Yaparak Evde Para Kazanma

Makale Yazarak Evde Para Kazanma

Yazarak para kazanmak, kulağa hoş geliyor öyle değil mi? Evet, aynen göründüğü gibidir. Makale yazarlığı yapmak ve makale yazarak evden para kazanma, son yıllarda birçok kişi tarafından tercih edilen bir iştir.

İlginizi Çekebilir:   Özel Dersten Para Kazanma - Online Özel Dersten Para Kazanma

Kalemim kuvvetli, vaktim bol ama müşteriyi nereden bulacağım diye dert etmeyin. Forumlara üye olun (özellikle web sitesi tasarımı ve teknolojinin konuşulduğu forumlar).

İlan kategorilerine bu işi yaptığınızı belirten ilanlar açın. Forumlarda biraz kendinizi gösterdiğiniz zaman, arkası gelecektir.

100 kelimesi 1,5 TL ila 3 TL arasında yazılan makaleler, kategorisine ve içeriğine göre fiyatlandırılmaktadır. 300 kelimelik bir makaleyi 6 tl den yazdığınızı varsayarsak, bütçenize ciddi anlamda katkı sağlayabilirsiniz.

Türkiye’nin en popüler webmaster sitesi olan R10 sitesine üye olma hakkında bilgi edinmek için R10’a Nasıl Üye Olunur isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

makale-yazarak-evden-para-kazanma
Makale Yazarak Evde Para Kazanmak

Tercüme / Çeviri Yaparak Evde Para Kazanma

Her hangi bir yabancı dile iyi derecede hâkimseniz ve çeviri yapabilecek düzeydeyseniz, bu işi sıcak paraya çevirebilir ve Tercüme* çeviri yaparak evde para kazanma yolunu seçebilirsiniz.

Yine aynı merak edilen soru: Müşteriyi nereden bulabilirim? Çok basit. Yine aynı şekilde forumlara üye olarak ilan açabilir ve tercüme bürolarına mail atabilirsiniz.

Google da “ tercüme büroları “ şeklinde arama yapın, çıkan firmaların web sitelerine tek tek girerek email adreslerine kendinizi tanıtan bir yazı yazıp, evden çalışmak istediğinizi belirtip çalışma şartlarını öğrenebilirsiniz. Emin olun, bu yolla ciddi rakamlar kazanabilirsiniz.

Bu konuda hazırladığımız Nasıl Tercüman Olunur – Yeminli Tercüman Nasıl Olunur isimli makalemizi de okuyun. Burada tercümanların maaşı ve nasıl olacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

tercume-ceviri-yaparak-evde-para-kazanma
tercume-ceviri-yaparak-evde-para-kazanma

Özel Ders Vererek Evde Para Kazanma

Şu an en gündemde olan işlerden biridir özel ders vererek evde para kazanma yöntemi. Öyle değişik ilanlara rastlıyoruz ki, aklınız şaşar. Yapmanız gereken tek şey, yeteneğinizin ve bilginizin kaynağını belirlemek.

Müzik mi? Resim mi? Eğitim mi? Yabancı dil mi? Hangi konuda ders verebileceğinizi iyice analiz edip, bu konuda adım atarsanız, saati 60-70 TL den başlayıp, dersin içeriğine göre 200-300 TL ye kadar çıkabilen dersler verilmekte.

Birini tercih edin ve işe başlayın! Özel ders vererek nasıl para kazanabileceğiniz daha detaylı öğrenmek için Özel Dersten Para Kazanma isimli içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Adsense İle Evde Para Kazanma

Bildiğiniz üzere Google Adsense, dünyanın en ünlü reklam ağıdır. Web site sahiplerinin, reklam kodlarını kendi sitelerine yerleştirerek, her tıklama veya reklam gösterimi karışlığında belli bir miktar ücret almasıdır.

Adsense ile evde para kazanma size ilk etapta biraz karışık gelse de, bu yolda her ay 3 bin, 5 bin, 10 bin, 20 bin ve hatta kat kat fazlasını kazananların olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yapmanız gereken tek şey, sürekli güncel tutabileceğiniz bir blog açmak ve o bloğu yazılarınızla beslemek. Ne kadar çok yazı girilirse, bloğunuz o kadar güncel kalır ve ziyaretçi çeker. Çok ziyaretçi, çok reklam tıklaması demektir.

Bu da aynı zamanda cüzdanlarınızın dolması anlamına gelir. Yalnız hemen uyaralım, Google Adsense oldukça katı kuralları olan bir reklam ağıdır.

Sahte tıklama, hile, hurda işlerini kesinlikle affetmez ve hesabınız süresiz iptal edilebilir.

adsense-ile-evden-para-kazanma
Adsense İle Evde Para Kazanma

El İşi Yaparak Evde Para Kazanma

İşte tam ev hanımlarına göre bir iş. Boş zamanlarınızı nakite çevirebileceğiniz mükemmel bir iş koludur e işi yaparak evde para kazanma.

El işi, örgü, nakış ve benzeri tüm işleri yapıp internette satabilirsiniz. Nasıl satarım diye hiç korkmayın.

Gittigidiyor, Sahibinden, N11 gibi alışveriş sitelerinde direkt alıcılar ile muhatap olup, evde yaptığınız el işi ürünlerini satabilirsiniz.

Bu tür sitelerde ödemeyi önce siteye yaparlar, siz ürünü kargoya verip alıcıya yollarsınız. Ürün alıcıya ulaşır ve onaylandıktan 48 saat içinde, site ödemeniz sistemde kayıt ettiğiniz banka hesabına yollar.

Bunun yanı sıra popüler forumlara üye olarak, ilgili satış kategorilerinde ilanlar açarak bu yeteneğinizi paylaşabilir ve yeni müşteriler bulabilirsiniz. Biraz İngilizce bilginiz varsa, Ebay gibi sitelerde, yurtdışına bile satış yapabilirsiniz.

İnanın yurt dışı müşterileri çok daha fazladır. Bu da bizden size bir tüyo olsun.

El Sanatları Yaparak Evde Para Kazanma

El sanatı deyince işin içerisine o kadar iş giriyor ki, burada hepsini tek tek sayıp vaktinizi almak istemiyoruz.

Maket oyuncaklar, tahta oyma işleri, ebru sanatı, çini sanatı, teşbih, kolye, resim, portre ve aklınıza gelebilecek, maharetli ellerinizden çıkan her ürünün satışını yapabilirsiniz internette.

El sanatları yaparak evde para kazanma yolu, sizin için mükemmel bir kazanç yolu olabilir. Yaptığınız işlerin resimlerini çekin ve çeşitli popüler forumlara üye olun.

Unutmayın, forumlar ürün satmak ve hizmet tanıtımı için en uygun platformlardır. Aynı zamanda yukarıda isimlerini saydığımız alışveriş sitelerinde de ürünlerinizi satabilirsiniz.

el-sanatlari-yaparak-evden-para-kazanma
El Sanatları Yaparak Evde Para Kazanma

Blog Ve İçerik Yazarlığı Yaparak Evde Para Kazanma

Öncelikle size Blog ve içerik yazarlığı yaparak evde para kazanma yolunun neden bu kadar revaçta olduğunu, teknik detaya girmeden kısaca anlatmak isteriz.

Google’ın, arama motorunda web sitelerini üst sıralarda çıkarmasının en büyük kriterlerinden biri, o web sitesinin sürekli güncel olmasıdır.

İlginizi Çekebilir:   Nasıl Tercüman Olunur - Yeminli Tercüman Nasıl Olunur

Yani daha basit anlatım ile bir web sitesi, ne kadar sık güncellenir ve içerik eklenirse, arama sonuçlarında en üst sıralarda çıkma ihtimali o kadar artar. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

Halk dilinde anlatımı bu şekildedir. Bu kriterin farkında olan web site sahipleri ve blog sahipleri, sürekli içerik yazmak ve web sitelerine bir şeyler girmek zorunda kalmaktadır.

Her gün farklı içerikler yazmak gerçekten zor bir durumdur. Buna zaman ayırmak ve kafa yormak gerekir. İşte tam burada devreye blog ve içerik yazarları girmektedir. Blog ve içerik yazarlığı yaparak evde para kazanma sistemi budur.

Peki bu blog ve web sitelerini nereden bulabilirim diye soruyorsanız, taktik aynıdır. Forumlara üye olarak ( özellikle webmaster forumlarına ) birçok iş bulabilir ve aylık düzenli güncelleyebileceğiniz 4-5 adet blog bağlarsanız bile, size 1 asgari ücretten fazlasını kazandıracaktır.

Nasıl blog açıp yöneteceğinizi öğrenmek için Blog Nasıl Açılır Ve Yönetilir? isimli makalemizi okuyabilirsiniz.

blog-ve-icerik-yazarligi-yaparak-internetten-para-kazanmak
Blog Ve İçerik Yazarlığı Yaparak Evde Para Kazanma

Domain Ticareti Yaparak Evde Para Kazanma

İşte bu iş biraz tecrübe gerektiren bir iştir. Domain ticareti yaparak evde para kazanma işini bu konuda bilgisi olmayanlar yapamaz elbette.

Sizi sıkmadan ve teknik detaya doğmadan, kısaca domain ticareti hakkında birkaç şey söylemek isteriz. Domain ticareti; özellikle yurt dışında inanılmaz revaçta ve yüksek kazançlı bir ticaret koludur.

Namepros, Dnforum gibi yabancı sitelere üye olarak domain ticaretini takip edebilir ve elinizdeki güzel domainleri satabilirsiniz.

Domain ticaretini elinde bulunduran Çin’liler, özellikle rakamlardan oluşan kısa domainlere adeta servet ödemektedirler.

Örneğin 123.com veya 567.com gibi domainlere milyonlarca dolar ödendiğini söylersek, herhalde bize bir tarafınızda gülerdiniz değil mi? Ama gerçek böyle. Kısa ve rakamlardan oluşan domainler servet değerindedir.

Aynı zamanda 3 harf veya 4 harfli kısa domainler de çok değerlidir. Tabi şu an bu domainlerden boşta olanı bulamazsınız.

O tren çoktan kaçtı. Ancak yapabileceğiniz bir yol var tabi ki. Piyasayı takip etmek ve sürekli domain araştırması yapmak.

Kayda değer bir domain bulursanız bunu rahatlıkla belirttiğimiz sitelerde satabilir ve 1 senede ücretli çalışacağınız bir işten kazandığınızı,  tek domain satışından kazanabilirsiniz.

Ayrıca Türkçe domainleri de takip edebilirsiniz. Yabancı domainler kadar para etmese bile, en azından bu işten para kazanabilecek düzeyde kazanç elde edebilirsiniz.

Türkçe domain takibi için webmaster forumlarına üye olabilirsiniz.

domain-ticareti-yaparak-evden-para-kazanmak
Domain Ticareti Yaparak Evde Para Kazanma

Sosyal Medya Reklamcılığı Yaparak Evde Para Kazanma

Son 4-5 yıldır moda olan bir başka kazanç kapısıdır Sosyal medya reklamcılığı yaparak evde para kazanma sistemi.

Sosyal medya; Facebook, Twitter, İnstagram, LinkedIn ve benzeri sosyal ağların ortak adıdır. Bir platformdur. İnteraktif ve etkileşimli sanal yaşam alanımızdır. Bu sosyal ağlarda esas olan şey, takipçi ve fan sayısıdır.

Ne kadar çok takipçin varsa, o kadar çok söz sahibisindir. Sosyal ağlarda çok sayıda takipçiye sahip olmak, reklam olanaklarını da beraberinde getirir.

Örneğin 100 bin takipçiye sahip bir İnstagram hesabında reklam yayınlamak için, yüzlerce hatta binlerce lira talep edilmektedir.

Tek seferlik tanıtım yapılarak, ürünlerin, hizmetlerin veya web sitelerin reklamları yapılmaktadır. Son yılların en gözde işidir. Dudak uçuklatan paralar kazanılmaktadır.

Bu işe gönül verip başlamadan önce, önce belirleyeceğiniz bir veya birden fazla sosyal ağda açacağınız hesaplara takipçi sağlamanız gerekmektedir.

Mizah, hobi, müzik veya herhangi bir konuda hesap açıp, bu hesabı kitlelerle buluşturup, popüler olmasını sağlamalısınız.

Hesabı açtınız, yeterince takipçi sağladınız. Ya şimdi? Merak etmeyin. Reklam aramanıza gerek kalmayacaktır. Onlar sizi bulacaktır.

İnstagram’dan nasıl para kazanabileceğinizi öğrenmek için Instagram’dan Nasıl Para Kazanılır isimli makalemizi okuyabilirsiniz.

Kripto Borsası İle Evde Para Kazanma

Bu konu biraz hassas bir konudur. Eğer bilginiz yoksa hiç bulaşmanızı tavsiye etmiyoruz. Ama kripto paralara ilginiz varsa ve az da olsa takip ediyorsanız, Kripto borsası ile evde para kazanma mümkündür.

Yapmanız gereken tek şey Btcturk, Koineks gibi Türk borsalarında hesap açıp, ufak çapta alım satım işleri yapmak.

Ayrıca yabancı borsalara da üye olarak, Türk borsaları arasındaki kur farkından faydalanıp, oradan alıp Türk borsalarında biraz daha pahalıya satabilirsiniz.

Örneğin Bitcoin piyasa değeri çok düşükken bir miktar satın alıp, değeri yükselince satarak kazanç sağlayabilirsiniz.

Bunun için sürekli PC başında borsaları takip etmeniz gerektiğini belirtmemiz gerekiyor. Çünkü işlemler anlık yapılmaktadır. Bu işten hatırı sayılır derecede para kazananların sayısı oldukça fazladır.

Oyun Oynayarak Evde Para Kazanma

Ve işte en basit görünen işlerden biri.  Bu sitelerin listesi için, Google’da “play game and earn money “ yazmanız yeterlidir.

Binlerce referans site görebilirsiniz. Bu siteler arasından seçim yapmak sizin inisiyatifinizdedir. Açıkçası hiçbir siteyi henüz deneme fırsatımız olmadı. Baştan belirtelim.

Ancak Oyun oynayarak evde para kazanma yolunu seçen binlerce kişinin olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

oyun-oynayarak-evden-para-kazanmak
Oyun Oynayarak Evde Para Kazanma

Sanal Asistanlık Yaparak Evde Para Kazanma

O da nedir dediğinizi duyar gibi olduk. Sanal asistanlık, dışarıdan “ boş gezenin kalfası “ gibi görünse de, aslında büyük enerji gerektiren bir iştir. Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşmaya başlanan bu iş kolu, bir nevi “ sanal yardımcı” görevi yapmaktadır.

İlginizi Çekebilir:   Instagram'dan Nasıl Para Kazanılır?

Araştırılması gereken bir konu varsa, maillerin kontrolü, randevuların düzenlenmesi, iş takibi, kaynak bulma, teknik destek hizmeti, canlı müşteri hizmetleri, önemli işleri hatırlatma gibi A dan Z ye aklınıza gelebilecek her işi yapar Sanal Asistan.

Sanal asistanlık yaparak evde para kazanma yolunu seçmek isterseniz eğer, yabancı iş bulma sitelerine üye olmanızı tavsiye ederiz.

Freelancer.com, Fiverr.com gibi sitelerde çok rahat iş bulabilirsiniz. Haftalık veya aylık şeklinde ödeme yapılan bu iş kolu, aslında bol zamanı olanlar için eğlenceli sayılan bir iştir.

Evde internetten para kazanmak

Forum Yöneticiliği Yaparak Evde Para Kazanma

En basit işlerden biridir. Hiçbir yetenek, bilgi veya donanıma sahip olmanıza gerek yoktur. Forumlarda moderatör ( yönetici ) olarak kazanç sağlayabilirsiniz.

Hatta birden fazla forumda görev alıp, kazancınızı katlayabilirsiniz. Yapmanız gereken iş, forumdaki aktiviteyi takip etmek ve üyeler arasındaki ortamın huzurunu sağlamak.

Bu konuda yine forumlara üye olarak, iş arayışında bulunabilir, ya da çeşitli forumlara mail veya mesaj atarak talebinizi iletebilirsiniz.

Youtuber Olarak Evde Para Kazanma

Son zamanların en popüler işidir. En saçma esprilerin yapıldığı kanalların bile yüz binlerce takipçisi olduğunu varsayarsak, sizin de bir Youtuber olmamanız için hiçbir neden göremiyoruz.

Yapmanız gereken tek şey, kendinize uygun bir içerik yaratmak ve web kameranızı çalıştırmak. İsterseniz başınıza bir huni geçirip, tek ayak üzerinde amuda kalkın veya dilerseniz Ajdar’ın “ nane nane “ şarkısını, Jazz formatında söyleyin. Bu bile size çok sayıda takipçi kazandıracaktır.

Youtube’den para kazanma yöntemlerinin tamamını öğrenmek için Youtube’den Nasıl Para Kazanılır isimli makalemizi okuyabilirsiniz.

youtube-evden-para-kazanmak
Youtuber Olarak Evde Para Kazanma

Yurt Dışına Ürün Satarak Evde Para Kazanma

Hayır hayır abartmıyoruz. Yurt dışına ürün satarak evde para kazanma yolunu öğrendiğinizde, bize hak vereceksiniz. Biraz İngilizce bilmeniz yeterlidir. Ebay ve Amazon sitelerinde hesap açarak, hemen satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Sadece Türk kahvesi satarak ayda binlerce lira kazanan kişilerin kazancına şahit olduğumuzu söylersek inanır mısınız? Evet, yanlış duymadınız.

Türk kahvesi. Peki, ama nasıl? Yapmanız gereken tek şey bu ve benzeri yabancı satış sitelerinde hesap açmak ve satacağınız ürünleri belirlemek.

Basit ve ucuz ürünlerden başlayın ki, hem sistemi tanıyın hem de her yaptığınız satışta ticaret puanınız artsın.

Ticaret puanınız arttıkça, bu sitelerde arama sonuçlarında ilk sıralarda çıkmaya başlarsınız ve diğer alıcılar tarafından “ güvenli satıcı “ olarak görülürsünüz. Örneğin kahve, sakız, çikolata gibi değişik yöresel ürünlerden başlayabilirsiniz.

İlk etapta ok kazanayım fikri ile girmeyin. Önce alt yapınızı oluşturun, iyice pişin ve 1 sene içinde kendinizi gösterin. İnanın, İstanbul’un en işlek caddesinde dükkân açmanıza eş değerde kazançlar sağlayabilirsiniz.

Satış Ortaklığı – Affiliate Marketing İle Evde Para Kazanma

Yatarak para kazanmanın teknik adıdır aslında Satış ortaklığı – Affiliate Marketing ile evde para kazanma. Binlerce web sitesinde kolaylıkla bulabileceğiniz “ satış ortaklığı “ bölümüne üye olarak, size verecekleri satış kodunu, web sitenize eklemeniz yeterlidir.

Bu linkte tıklayıp, ilgili siteye giren ziyaretçi, eğer o siteden alışveriş yaparsa, satın aldığı tutardan size % olarak pay verilmektedir.

Bu kazançlar, belirteceğiniz banka hesabına haftalık veya aylık olarak yatırılmaktadır. Size düşen tek görev ise, bu satış ortaklığı linklerinin bulunduğu web sitenizin reklamını yapmak. Bu kadar basit.

Dijital pazarlama ile nasıl para kazabileceğinizi detaylı öğrenmek için Dijital Pazarlama Nedir? Dijital Pazarlama İle Para Kazanma makalemizi okuyabilirsiniz.

Dropshipping İle Evde Para Kazanma

Dropshipping; stoksuz satış yapmaktır. Ürün stoğu tutmak yerine, gelen siparişleri tedarikçi firmaya yönlendirerek, ürünleri tedarikçinin deposundan müşteriye ulaşması üzerine kurulu bir iş modelidir. Dropshipping ile evde para kazanma sistemi oldukça yaygındır.

Şartları en uygun olan bir dropshipping firması ile anlaşıp, hemen başlayabilirsiniz.

Çoğu dropshipping firması size anahtar teslimi hazır web siteleri vermekte ve bu sitelerin reklam sorumluluğunuzu size vererek, işe başlamanızı sağlamaktadırlar.

Freelancer satış hakkında daha fazla bilgi öğrenmek için Freelancer Satış Yapma isimli makalemizi okuyabilirsiniz.

dropshipping-ile-evden-para-kazanma
Dropshipping İle Evde Para Kazanma

Veri Girişi Yaparak Evde Para Kazanma

Bol zamanınız varsa ve hızlı klavye kullanabiliyorsanız Veri girişi yaparak evde para kazanma yöntemini deneyebilirsiniz.

Genelde kitapların yazıya dökümü, uzun veri girişleri, çeviriler ve dökümanların yazıya geçirilmesi şeklinde olan veri girişi işlerini, forumlara üye olarak veya freelancer web sitelerine kayıt olarak bulabilirsiniz. İngilizceniz varsa, iş imkânınız 10 kat daha fazla artacaktır.

Aracılık Yaparak Evde Para Kazanma

Aracılık yaparak evde para kazanma işini yapabilmeniz için biraz araştırmacı bir ruha ve az buçuk kurnazlığa ihtiyacınız olacaktır.

Yurt dışı alım satım sitelerini takip ederek, alım taleplerine cevap verebilir, Türkiye’deki üreticileri bulup anlaşarak, aracılık yapabilirsiniz.

Doğru yerde, doğru alıcıyı bulabilirseniz, yapacağınız tek bir satıştan alacağınız komisyon sizi 3-4 ay idare edebilecek düzeyde olacaktır.

Yorum yapın